27 May

Промоција хуманости кроз кабаре

Млади волонтери Црвеног крста Крагујевац, едукатори програма „Промоција хуманих вредности“ су припремили и премијерно на Фестивалу аматерских позоришних представа “Удахни позориште” извели представу “ПХВ КРОЗ КАБАРЕ”.

Фестивал је, по други пут, реализован у Охриду, у периоду од 25. до 28.маја ове године и ово је такође било друго учешће групе крагујевачких волонтера. Овога пута представу су извели следећи волонтери: Лазар Јовичић, Милош Живановић, Христина Дејановић, Николина Дејановић и Марко Васовић.

ПХВ Кабаре 2Кроз кабаре – шоу, у духу игре, музике, забаве и шале, млади волонтери Црвеног крста су представили значај хуманости, толеранције, недискриминације, поштовања личности и других хуманих вредности које свакодневно промовишу у свом раду, а посебно у оквиру истоименог програма „Промоција хуманих вредности“.

Представа је доживела изузетан пријем и комуникацију, учешће публике током представе (интерактиван однос публике и глумаца), гледаоци су се насмејали али и суочили са могућим свакодневним конфликтним ситуацијама и начинима решења.

ПХВ Кабаре 3ПХВ Кабаре 4ПХВ Кабаре 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *