30 Mar

Joш једна „Дуга“ доброте

Црвени крст Србије је у Зрењанину, у периоду од 28. до 30. марта 2018. године, реализовао 5. Фестивал позоришних представа у оквиру пројекта „Промоција хуманих вредности“, који је финансијски подржан од стране Швајцарске агенције за развој (СДЦ).

Црвени крст Крагујевца је, као организација која реализује овај пројекат, и на овом Фестивалу узела учешће. Организацију су представљали  ученици 4. разреда ОШ „Вук Караџић“, који учествују у пројекту.

Представе су биле веома разнолике, занимљиве и креативне, а извођење представе „Дуга“ наше Организације је протекло без икаквих проблема и на задовољство деце и волонтера. Са освојена 482 бода, представа је заузела 7. место, од 26 изведених представа.

Представа Црвеног крста Крагујевца је била другачија и оргиналнија у односу на друге предстве, посебно зато што представља истиниту причу о доброти једне породице, породице Гетер, чије је видео укључење употпунило тај доживљај. Следећа активност која се жељно ишчекује јесте долазак донаторске породице Гетер у Крагујевац и сусрет ученица крагујевачке школе, са девојчицама из Лондона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *