26 Sep

10 година Електронског билтена Црвеног крста Смедерево

Црвени крст Смедерево је 26. септембра организовао свечану трибину поводом обележавања 10 година издавања Електронског билтена.

Невенка Богдановић, секретар Црвеног крста Крагујевац и члан Комисије за информисање и промотивне активности Црвеног крста Србије, била је један од учесника трибине и говорила је о искуствима Црвеног крста Крагујевац у информисању јавности , сарадњи са медијима, акцијама и иницијативама Комисије за информисање и промотивнима активностима Црвеног крста Србије.

На почетку свог говора захвалила се на позиву да учествује у радости јубилеја поводом 10 година Електронског билтена, честитала 10 година успешног и квалитетног рада и пожелела још пуно срећних и успешних рођендана, добрих и квалитетних тема. Она је честитку пренела и у име проф. др Иване Петровић, председника Комисије за информисање и промотивне активности Црвеног крста Србије и Слађане Димић, стручног сарадника Црвеног крста Србије за информисање.

Између осталог навлела је да је основни задатак Комисије за информисање и промотивне активности Црвеног крста Србије  рад са новинарима који су пријатељи нашег националног друштва, али и сваког Црвеног крста. То су волонтери Црвеног крста који се боре за бољи положај ове хуманитарне организације.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *