04 Jul

Хвала донаторима на подршци у борби против Корона вируса

Фирма SINGLETON SOLUTIONS GMBH из Крагујевца, донирала је радне столице за децу из угрожених породица и столове за унапређење рада Кутка за квалитетније старење, као и за само функционисање Црвеног крста.

Бројни наши грађани, својим новчаним донацијама, помогли су спровођење активности у вези са сузбијањем ширења болести COVID-19.

Један наш суграђанин је за те потребе донирао Црвеном крсту помоћ, коју је  Министарство финансија дало свим пунолетним становницими Србије, донирао Црвеном крсту.

Зхваљујући донацији Инвестиционог фонда NEPI, а посредством румунског Црвеног крста, обезбеђена је заштитна опрема за волонтере и кориснике народне кухиње, и помоћи.

Поред бројних правних субјеката, вртића, удружења грађана, ресторана,  хотела, подружница, подршку за функционисање Црвеног крста и спровођење активности у вези са сузбијањем ширења болести, помоћ су послали и дугогодишњи пријатељи Црвеног крста: Луиз Милер из Велике Британије и Сунчица Гетер из Лондона и Ахим Риман из Хановера.

Укупно је прикупљено 469.838,00 динара.

Црвени крст је обезбедио заштитну опрему за волонтере, и кориснике Народне кухиње и социјалне помоћи.

Зато су нам наведене донације грађана, правних субјеката и удружења изузетно вредне, јер су нам помогле да ни једног тренутка не останемо без заштитне опреме и зато им се овим путем захваљујемо на људскости, одговорности и доброти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *