13 Oct

Фестивал здравља

Трећи Фестивал здравља у Крагујевцу, одржан је 12. и 13. октобра на Шумадија сајму, где је Црвени крст Крагујевца, још једном имао запажено место.

Дистрибуција едукативног материјала, промоција програма, промоција Омладинске теренске јединице и Кутка за квалитетније старење и радионице за децу, биле су активности којима се Црвени крст Крагујевца представио на овогодишњем Фестивалу здравља. Посебно време било је посвећено припреми и реализацији конкурса „Здравље значи..“ за малишане из предшколских установа, од којих је шест најбољих награђено, на изложбеном простору Црвеног крста, другог дана Фестивала.

Пријатељ Црвеног крста и ове године била је лабораторија „КваркЛаб“, која је за два фестивалска дана урадила 202 бесплатна прегледа крвне слике нашим суграђанима.
У великом броју, овај фестивал посетили су и чланови Кутка за квалитетније старење и искористили прилику да добију превентивне прегледе и савете, али и да познатим личностима представе своје активности у Кутку и да их позову у посету.


 

 

 

 


 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *