12 May

Уз осмех реализована „Корпа доброте“

У сарадњи са Делта парком и Темпом, 12. маја смо организовали још једну хуманитарну акцију која се успешно завршила уз подршку волонтера Омладинске теренске јединице и чланова Кутка за квалитетније старње. Видно обележени, дежурали су током суботњег поподнева поред касице за добровољни новчани прилог и поред корпи са прикупљеним артиклима. Купаце су информисали на улазу у маркет и мотивисали да учествују у Корпи доброте.

Прикупљено је 40 различитих врста артикла хране, хигијене и слаткиша, као  и новчани прилог у износу 4.640,00 динара. Суграђани су показали велику хуманост а у знак захвалности су сви добили симболичан поклон од волонтера Црвеног крста. Купци су заинтересовано прилазили  нашем штанду и том приликом смо им делили информативан матерјал о нашим активностима које спроводимо читаве године а у складу са њиховим интересовањима. 

Како бисмо мотивисали што већи број суграђана да се одазове акцији, подршку су нам пружиле радио станице и телевизија Крагујевац.

Након акције, волонтери су помогли да формирамо 20 пакета мешовите садржине који ће бити подељени угроженим породицама који имају децу са потешкоћама у развоју и за неколико старијих мештана са села.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *