27 Feb

Рођенданска славља у Кутку

Годишњица рођења долази само једном годишње и важно је да је третирамо као јединствену прилику. Од победничких идеја за поклоне до предлога за поруке на честиткама. Рођендани су прилика за прославу, сећање на протекле године и оно што долази и повезивање са пријатељима. Црвени крст Крагујевац помаже члановима Кутка да им рођендан буде важан.

Сваког другог месеца, имају посебан дан када добијају поклоне, обасипају једи друге добрим жељама, честиткама и објавама на друштвеним мрежама. За одрасле, помпа рођендана понекад се смањује како живот постаје заузет. Али, тај дан није ништа мање посебан. Старији из Кутка се радују својим рођенданима, свим поклонима и посластицама који долазе уз то. Уживају у добром проводу, а то посебно важи за рођенданска славља када певају и свирају. Рођендани су одличан разлог за забаву, дружење и успомене.

Један чланица Кутка је рекла: Иако нас рођендани повезују са прошлошћу, они такође могу послужити као временски оријентири. Ови тренуци нам помажу да идемо напред тако што нас охрабрују да почнемо изнова и предузмемо акцију ка будућим циљевима и тежњама.

Уместо да се ради о бројевима, рођендани се односе на живот и стално обнављање, и сваки од њих треба славити са радошћу.


 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *