29 Aug

Посета колега из смедеревског Црвеног крста

Учетвртак, 29. августа, Црвени крст Крагујевац су посетили представници смедеревског Црвеног крста свеу циљу међусобне размене искустава и договора о даљој сарадњи.Том приликом,Невенка Богдановић, секретар Црвеног крста Крагујевац  дала је интервју који је објављен у 121. броју електронског билтена Црвеног крста Смедерево,нагласивши  да се у нашој организацији спроводе свипрограмикоји су предвиђени планом Црвеног крста Србије и Црвеног крста Крагујевац, али да се неке програмске активности мало проширују идопуњују и детаљније говорила о активностима које спроводи ова организација.

Председница Црвеног крста Смедерево, Живослава Лазић, истакла је да у Црвеном крсту Крагујевац увек има нових информација, и веома лепо описала хуманост следећим речима: “Хуманост се налази у срцима људи. То је велика љубав према човеку у било којој прилици. Волонтери и активисти су поносни и срећни, јер могу део себе да дају да би друге усрећили”.

Такође су разговарали о трибини поводом 10 година Електронског билтена Црвеног крста Смедерево која ће бити одржана 26. септембра у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању, на којој ће  о искуствима Црвеног крста у информисању јавности, сардњи са медијима и разијеној издавачкоји информативној активности, говорити Невенка Богдановић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *