28 Jan

Одржана Скупштина Црвеног крста Крагујевац

Седница Скупштине Црвеног крста Крагујевац, одржана је 28. јануара 2020. године.

Секретар Црвеног крста Крагујевац, Невенка Богдановић је говорила о активностима које је Црвени крст Крагујевац реализовао током 2019. године, као и о плановима које су постављени за 2020. годину.

Седница је започета минутом ћутања, којим су чланови Управног одбора и Скупштине Црвеног крста Крагујевац одали пошту преминулим волонтерима у 2019. години.

Након разматрања и усвајања Извештаја о раду Црвеног крста Крагујевца за 2019. годину, Извештаја о извршеном попису имовине и обавеза Црвеног крста Крагујевца у 2019. години и Одлуке о доношењу Плана јавних набавки Црвеног крста Крагујевца за  2020. годину од стране Управног одбора, Скупштина Црвеног крста Крагујевац је разматрала и усвојила Извештај о раду Црвеног крста Крагујевац за 2019. годину и План рада Црвеног крста Крагујевац за 2020. годину и усвојила и Финансијски план за 2020. годину.

Председник Црвеног крста Крагујевац, прим. др Стеван Китанић је закључио седницу са надом да ће још већи број суграђана носити са поносом чланску карту Црвеног крста и испричао своју причу о том “малом “папиру који му је у критичном тренутку, као лекару у хуманитарној мисији у ратом захваћеном подручју, спасио живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *