09 Sep

Дружење са гостима из Охрида

Позоришна група Црвеног крста Охрид је од 6–9. септембра 2019.год. била у посети Црвеном крсту у Крагујевцу. Дванаесторо младих, талентованих глумаца Охридског Црвеног крста, под вођством својих ментора, су у суботу 7.септембра на позорници театра “Јоаким Вујић” извели  представу “ДОМИНО”, која је први пут изведена у јуну ове године на Међународном фестивалу аматерских представа у Охриду.

Многобројна публика није скривала своје емоције и одушевљење вештинама и креативношћу којом су млади талентовани охридски глумци Црвеног крста, уживо пренели поруку, да су животне ситуације као ДОМИНЕ – кадсе нешто догоди, то узрокује да се нешто друго деси, и тако редом, све док не дође до врхунца тог низа догађаја. Говорили су да је живот  пун догађаја који се неминовно дешавају, али је важно да се чланови породице увек разумеју и буду подршка једни другима.

Поред прелепог дружења, и обиласка многих знаменитости града Крагујевца, сусрет младих је ојачао и проширио досадашњу сарадњу две организације Црвеног крста, како у области позоришне уметности тако и у другим областима  хуманитарног рада.


 

 

 

 


 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *