06 May

Донација Агромаркета

Представници „Агромаркета“ су крагујевачком Црвеног крста уручили вредну донацију јабука у циљу подршке корисницима Народне и Школске ужине. Вредна донација реализована је након посете и упознавања господина Николе Мојсиловића, сувласника „Агромаркета“, са делатношћу Црвеног крста, а на иницијативу начелника градске управе за друштвене делатности и послове са грађанима града Крагујевца, господина Николе Рибарића, посета је искоришћена и за обилазак куће коју је др Деса Милосављевић Бранковић поклонила Црвеном крсту.

Мисија Агромаркета је да уноси позитивне промене код људи, посебно деце, па је господин Никола Мојсиловић обећао да ће, осим донација јабука, која ће бити сваког месеца до марта 2022. године разрадити и план како да обнови Дом пријатељства деце и младих Црвеног крста, у улици Војводе Путника.

Невенка Богдановић се захвалила речима „За Црвени крст Крагујевац је изузетно важно да постоје компаније као што је „Агромаркет“, које су свесне да је деци која живе у социјално угроженим породицама потребна дуготрајна помоћ. Сви ми који се свакодневно сусрећемо са овим породицама и саосећамо се са њима, знамо колико им свака врста помоћи значи.“


 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *