15 May

Даривање беба у Недељи Црвеног крста

Ове године смо припремили богат програм обележавања Недеље Црвеног крста, у којој су спроведене бројне активности. Једна од најлепших, по речима многих је даривање беба рођених од 8. до 15. маја. То су најмлађи чланови наше организације које ће родитељи гајити у духу хуманости.

  Како би смо оправдали мото Свуда за свакога, волотери и донатори су нам помогли да реализујемо акцију већ 25 годину за редом. Обезбедили смо скромне дарове од донатора и делом из сопствених средстава како бисмо усрећили маме и тате у најлепшој и најзахтевнијој улози родитеља.  Поред хигијенског сета, играчке и приручника за одгој деце,  фирма Pratico је обезбедила одевне предмете за 36 рођених беба како за дечаке тако и за девојчице.

Велику захвалност упућујемо и медицинском особљу које је својим срдачним опхођењем и стрпљењем пружило велику подршку у реализацији ове традиционалне акције. Уручивали смо родитељима поклон ваучер са којим  су долазили да преузму поклон. Осмех на лицима тата који долазе по пакет су више него довољан знак да смо их усрећили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *