28 Jul

Волонтери поуздано одрадили услуге осигурања јавних догађаја

У Великом Парку, 27. и 28. јула одржан је хуманитарни турнир у одбојци на песку за лечење наше суграђанке Данијеле Цветковић. Посебно су се такмичиле мушке и женске екипе у својим категоријама. Велики број наших суграђана се придружио овој акцији.

Волонтери Црвеног Крста су се  одазвали позиву организатора дајући свој  допринос пружајући прву помоћ свима којима је  била потребна.

***

Са деценијском традицијом, VIBE је познат као једна најзначајнијих и најпосећенијих манифестација за младе у централној Србији.  Одржава се на простору Кнежевог арсенала у Крагујевцу, аутентичном војно-индустријском комплексу у Европи.

И ове године, VIBE је обележио 11. издање фестивала уз најмоћнији тродневни програм распоређен на више музичких бина од 25. до 27. јула.

Фестивал је у оквиру свог програма угостио неке од најпознатијих и светски признатих уметника као и најзначајније уметнике из земље и региона: диџејице и продуценткиње са Ибице, Ane Tur, састава Who Sее и Bad Copy, као и Luksi Villar из Мадрида.

О посетиоцима су и на овом фестивалу бринули искусни волонтери Црвеног крста, пружајући прву помоћ онима којима је била потребна.

***

У организацији Студентског  центра, Крагујевац је био домаћин другог међународног фестивала фолклора ЕСТАМ.

Првог дана фестивала, грађани су  уживали у разноврсности уметничких израза, мелодија и раскошних традиционалних костима, славећи уметност и креативност  који повезује људе из различитих култура. Фестивал је окупио ансамбле из Колумбије, Перуа, Грузије, Немачке, Грчке и Србије.

И овог пута, са великим задовољством,  волонтери Црвеног крста су се одазвали позиву организатора спремни да пруже свој допринос овој дивној манифестацији.


 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *